• vitejte

    Vítejte!

  • Filozofie vína

    Filozofie vína Jančura

  • Příběh

    Výroba část 1.

    Bílá a růžová 

    vína

  • cervene-vino

    Výroba část 2. Červená a oranžová vína

  • vyroba-skoleni

    Výroba část 3.

    Školení a zrání

  • Moravské zemské víno Víno vyrobené spontánním kvašením ve skleněných demižonech, mícháno na kalech za použití technologie ,,sur lie´´ po dobu 6 měsíců a následně stočené do nerezového tanku kde dozrálo. Před lahvováním byla aplikována dávka oxidu siřičitého a bentonit. Výsledkem je suché víno vůně lipového květu a hřebíčku, v chuti je mírně vyšší...

Nasledujte nás na Facebooku

  • Víno vám pošleme!

    Už nemusíte nikam chodit. Víno si můžete objednat z pohodlí domova a my vám ho zašleme přímo k vám domů nebo na firmu

  • Kontaktujte nás!

    Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám ukážeme naše vinice a popíšeme jak víno vyrábíme. Kdyby jste měli cestu kolem stavte se na skleničku.